Boerenzuivel van de koe in de wei

Heerlijke zuivelproducten

‘Puur, lekker en dichtbij’ staat op ons logo. Dat is waar échte delflandse boerenZuivel voor staat. Pure zuivelproducten van koeien die in de wei vers gras eten. Lekkere volle smaken, bereid door Midden-Delflandse kringloopboeren. Boeren die goed zorgen voor natuur, dier en landschap.

Boerenmelk, yoghurt en meer…

Van gebiedscoöperatie Delflandshof zijn verkrijgbaar boerenmelk, boerenkarnemelk, boerenchocomelk, boerenyoghurt in de smaken naturel, aardbei en vanille, boeren vanille vla EN kwark. Allemaal producten met als basis de pure melk, direct van de boerderij. Deze melk wordt alleen gepasteuriseerd. Dat de melk, en ook de producten die hiervan gemaakt worden, zo vol smaakt, komt doordat de melk niet gehomogeniseerd wordt. Hierdoor blijven de vetbolletjes in de melk in tact, en juist DAT geeft de melk die heerlijke smaak. Bovendien zorgen de vetbolletjes ervoor dat de melk heel goed verteerbaar is.

Onze volle melk is ook bij uitstek geschikt voor het maken van de heerlijkste cappuccino’s en latte’s. Speciaal voor barista’s die gebruik maken van een melktap leveren wij melk in grootverpakkingen van 5 of 10 liter. 

Woon je in de Metropoolregio Rotterdam? Houd je van boerenlandnatuur en neem je graag streekproducten af? Kies dan ook voor échte delflandse boerenZuivel. Daarmee steun je de kringloopboeren in Midden-Delfland.

melk fles-emmer

Nieuw in het assortiment

Delflandshof heeft recent Boerenkwark en Boerenkwark Aardbei aan haar assortiment toegevoegd.

Daarnaast is Delflandshof trotse leverancier van melk aan barrista’s in Den Haag en Delft, die deze melk uitermate geschikt vinden als opschuimmelk voor de cappuccino’s en latte’s. Met name het eiwitgehalte in de melk zorgt hiervoor.

assortiment 2022